Carrosserie in Turnhout

Bent u op zoek naar een specialist in carrosserie in Turnhout, Beerse of Gierle? U hoeft niet verder te zoeken. VAG Carrosserie staat klaar om elk aspect van carrosserieschade aan uw voertuig aan te pakken met de hoogste standaard van vakmanschap en precisie. In de omgeving staan we bekend om onze goede service. Van kleine krassen tot grote deuken, onze deskundige technici in de buurt van Beerse behandelen elke reparatie van uw carrosserie met de grootste zorg om de veiligheid en esthetiek van uw voertuig te waarborgen.

Onze diensten

Carrosserie van topkwaliteit

Uw carrosserie is bij ons in goede handen, ongeacht het merk of model van uw auto. We hanteren een nauwgezette aanpak om de carrosserie van uw voertuig te herstellen, zodat deze weer voldoet aan de oorspronkelijke fabrieksspecificaties. Als het tijd is voor een reparatie van uw auto, zorgen wij ervoor dat elk paneel, elke lijn en elke schaduw perfect wordt teruggebracht naar zijn originele staat. Uw auto laten herspuiten behoort ook tot de mogelijkheden, waarbij we gebruikmaken van hoogwaardige lakken en technieken om een duurzaam en vlekkeloos resultaat te garanderen. Onze toewijding aan kwaliteit strekt zich uit tot elke dienst die we aanbieden. We voeren deskundige spotreparaties uit om vervelende kleine beschadigingen weg te werken. Ook een velgherstel om uw beschadigde velgen weer in nieuwstaat te brengen, behoort tot de mogelijkheden. En mocht het nodig zijn, kunnen we zelfs een autoruit vervangen, zodat u veilig en met helder zicht de weg op kunt. Bovendien voorzien wij u van een vervangwagen terwijl uw carrosserie met zorg wordt hersteld, zodat uw dagelijks leven niet wordt onderbroken.


Laat uw auto tijdig herstellen

Wacht niet langer en laat uw carrosserie herstellen door een expert. Onze vakmensen staan voor u klaar om met hun kennis en kunde uw auto te herstellen. Vertrouw op onze ervaring en toewijding om uw voertuig terug te brengen naar zijn oorspronkelijke staat. Ontdek wat wij allemaal aanbieden en hoe wij u van dienst kunnen zijn.


Volg ons ook op facebook en instagram


Gratis offerte aanvragen

U kan ons altijd contacteren voor een afspraak of gebruik maken van ons contactformulier.

Onze prijsoffertes zijn geheel gratis en gedetailleerd. Zo weet u meteen waar u aan toe bent!
Contacteer ons voor een reparatie

Carrosserie VAG bv
Visbeekstraat 5
2300 Turnhout

BE0816.562.232

T 014 42 62 84
E Info@vag-carrosserie.be