✔ Alle merken welkom

✔ Gratis vervangwagen

✔ Kwaliteitslabel Eurogarant

Bij het ondervinden van enige hinder aan uw voertuig, begrijpt VAG Carrosserie als geen ander het belang van een kwalitatieve reparatie van uw auto. Gevestigd in Turnhout, staan wij bekend om ons vakmanschap en de onberispelijke service bij elke reparatie van uw auto in de buurt van Gierle en Beerse. Of u nu een grote of kleine reparatie nodig heeft, onze toegewijde professionals zorgen ervoor dat u snel en veilig weer de weg op kunt. Een auto laten herstellen bij ons in Turnhout is synoniem aan kwaliteit en betrouwbaarheid.

Reparatie van uw auto nodig?

Neem contact op

schade

Kwaliteit voorop bij reparatie van uw auto

Een reparatie van uw auto is meer dan een technische handeling; het is een belofte van veiligheid en duurzaamheid. We hanteren de hoogste normen bij elke reparatie van uw auto, ondersteund door ons Eurogarant kwaliteitslabel. Dit zorgt ervoor dat uw auto niet alleen nu, maar ook in de toekomst betrouwbaar blijft. Bij ons kunt u rekenen op uitmuntende herstelwerkzaamheden, waarbij zelfs de kleinste spotreparaties met de grootste aandacht worden uitgevoerd. Met onze specialisten kunt u zorgeloos uw velgen laten herstellen zodat uw auto zowel technisch als visueel weer in topstaat verkeert.

Alomvattende service om uw auto te laten herstellen

Ongeacht het merk of model van uw auto, onze deskundigen zijn uitgerust met de kennis en technologie om elke carrosserie te repareren. Terwijl de reparatie van uw auto plaatsvindt, bieden wij een vervangwagen aan zodat uw dagelijks leven ongestoord voortgezet kan worden. Heeft u schade aan uw autoruit, dan kunt u rekenen op ons voor een vakkundige vervanging of reparatie. Ook kleine schade aan uw auto kunt u met evenveel zorg laten behandelen, waarbij we elk detail nauwkeurig herstellen.

spuiten

schade

Geef uw auto de beste zorg

Aarzel niet langer en laat de reparatie van uw auto over aan onze experts. Wij staan garant voor een service waar u op kunt vertrouwen en die uw auto verdient. Bekijk onze openingsuren om een geschikt tijdstip de vinden om uw auto te laten herstellen. Contacteer ons vandaag nog voor een afspraak en laat uw auto herstellen tot zijn vroegere glorie.

Carrosserie VAG bv

Visbeekstraat 5, 2300 Turnhout

014 42 62 84

BE0816.562.232

Info@vag-carrosserie.be

Contacteer ons

Openingsuren

Ma: 8:00 - 12:00 en 13:00 - 17:30
Di: 8:00 - 12:00 en 13:00 - 17:30
Wo: 8:00 - 12:00 en 13:00 - 17:30
Do: 8:00 - 12:00 en 13:00 - 17:30
Vr: 8:00 - 12:00 en 13:00 - 16:00
Za: gesloten
Zo: gesloten